Over werken bij Vitens

Bij Vitens werken dagelijks zo’n 1.400 collega’s samen aan 1 doel: 24/7 schoon, betrouwbaar en betaalbaar drinkwater leveren aan zo’n 5,7 miljoen klanten in Nederland. Niet alleen vandaag en morgen, maar ook voor de generaties na ons. We vertellen je graag waarom het werken bij Vitens zo aantrekkelijk is.

Ons verhaal hebben we samengevat in 5 redenen:

1. Leven zonder drinkwater? Onmogelijk

Werken bij Vitens betekent werken met een product dat onmisbaar is in onze maatschappij. Het lijkt zo gewoon, je draait de kraan open en het is er. We kennen grote uitdagingen, maar de mogelijkheden zijn zowaar nog groter. Dat maakt het werken bij Vitens met een product als drinkwater zo uitdagend. We hebben binnen Vitens een grote diversiteit aan functies op mbo, hbo en wo-niveau. En allemaal werken we samen aan 1 doel: 24/7 schoon, betrouwbaar en betaalbaar drinkwater leveren aan onze klanten.

2. Onze uitdaging: nu en in de toekomst drinkwater leveren

Drinkwater is een primaire levensbehoefte. Hier maken wij dagelijks werk van en zorgen dat drinkwater niet alleen vandaag en morgen uit de kraan komt, maar ook beschikbaar is voor generaties na ons. Innovatie stopt nooit, duurzaamheid kent geen einde. Bij Vitens willen wij iedere dag een beetje beter zijn dan dat we gisteren waren. Dat betekent dat we continue in ontwikkeling zijn naar het drinkwaterbedrijf van de toekomst. We zetten stappen in de juiste richting, maar hoe het drinkwaterbedrijf van de toekomst er precies uit ziet weten we nog niet. Daar hebben we jou bij nodig.

3. Datagestuurd én mensgedreven

Continue in ontwikkeling zijn geldt overigens niet alleen voor de wijze waarop wij drinkwater maken, dit geldt ook voor onszelf. We hebben steeds meer data beschikbaar, maar samen maken wij daarvan bedrijfsinformatie. De mens is daarin een onmisbaar component. En dat betekent dat we het bij Vitens belangrijk vinden om te investeren in onze medewerkers. Bij Vitens zijn dan ook volop mogelijkheden voor zowel je persoonlijke- als professionele ontwikkeling. Niet alleen voor het werken bij Vitens, ook als bijdrage aan jouw toekomstplannen. En internationale ambities? Bij Vitens bestaat de mogelijkheid om jouw expertise in te zetten bij internationale projecten via Vitens Evides International. Zo draag je ook nog eens bij aan de watervoorziening in ontwikkelingslanden!

4. In een omgeving past bij jou

Bij Vitens werken we voor 5,7 miljoen klanten. Verspreid over 5 provincies: Friesland, Overijssel, Gelderland, Utrecht en Flevoland. Daar zijn onze kantorenlocaties op aangepast. De kantoren van Vitens zijn gevestigd in Leeuwarden, Arnhem, Zwolle (hoofdkantoor) en Utrecht. Op basis van jouw agenda pas je je werkplek aan: flexibel in het Vitens werkgebied, op één van de kantoren of vanuit huis. En je werk-privé balans? Die vinden wij bij Vitens niet alleen belangrijk, je wordt met het inzetbaarheidsbudget ook gestimuleerd om een goede balans na te streven.

5. Met flexibele arbeidsvoorwaarden

We werken niet alleen zoveel mogelijk plaats- en tijd onafhankelijk, ook in onze arbeidsvoorwaarden zijn we flexibel. Dat wil zeggen: aan jou hoe je je beloning inricht. Naast je salaris ontvang je bij Vitens een Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget ter hoogte van circa 22%. Wil je meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Lees dan hier verder.

Lees meer over jouw kansen bij Vitens.

Onze banen. Jouw sollicitatie.

Met zo’n 1.400 collega’s maken we bij Vitens elke dag opnieuw drinkwater van topkwaliteit. Vandaag, morgen en in de toekomst. Wij bieden jou: een interessante baan met grote verantwoordelijkheid.
Bekijk hier ons actuele vacature overzicht.