Over werken bij Vitens

Met zo’n 1.400 collega’s werken we bij Vitens elke dag opnieuw aan één doel: 24/7 schoon, betrouwbaar en betaalbaar drinkwater voor 5,7 miljoen klanten in Nederland. Niet alleen voor vandaag en morgen, maar ook voor de generaties na ons. We vertellen je graag waarom werken bij Vitens zo aantrekkelijk is.

1. Leven zonder drinkwater? Onmogelijk

Werken bij Vitens betekent werken met een onmisbaar product. Het lijkt zo gewoon: je draait de kraan open en er is drinkwater. Maar we kennen ook grote uitdagingen. Gelukkig zijn de mogelijkheden nog groter. Dat maakt het werken bij Vitens zo leuk. We hebben binnen Vitens een grote diversiteit aan functies op mbo-, hbo- en wo-niveau. Allemaal werken we samen aan één doel: 24/7 schoon, betrouwbaar en betaalbaar drinkwater leveren aan onze klanten.

2. Onze uitdaging: nu en in de toekomst drinkwater leveren

Drinkwater is een primaire levensbehoefte. Hier maken wij dagelijks werk van. We zorgen dat drinkwater niet alleen vandaag en morgen uit de kraan komt, maar ook beschikbaar is voor de generaties na ons. Innovatie stopt nooit, duurzaamheid kent geen einde. Bij Vitens willen wij elke dag een beetje beter zijn dan de dag ervoor. Dat betekent dat we ons continu ontwikkelen richting het drinkwaterbedrijf van de toekomst. Hoe dat er precies uitziet, weten we nog niet. Daar hebben we jou bij nodig.

3. Datagestuurd én mensgedreven

Continu in ontwikkeling zijn geldt overigens niet alleen voor de manier waarop wij drinkwater maken. Het geldt ook voor onszelf. We hebben steeds meer data tot onze beschikking waarvan we bedrijfsinformatie maken. Mensenwerk is daarbij onmisbaar. En dat betekent dat we het belangrijk vinden om te investeren in onze medewerkers. Er zijn dan ook volop mogelijkheden voor zowel jouw persoonlijke als professionele ontwikkeling. Niet alleen voor je baan bij Vitens, ook als bijdrage aan jouw toekomstplannen. En internationale ambities? Bij Vitens kun je jouw expertise inzetten bij internationale projecten via Vitens Evides International. Zo draag je ook nog eens bij aan de watervoorziening in ontwikkelingslanden.

4. In een omgeving die past bij jou

Bij Vitens werken we voor 5,7 miljoen klanten in 5 provincies: Friesland, Overijssel, Gelderland, Utrecht en Flevoland. De kantoren van Vitens zijn gevestigd in Leeuwarden, Arnhem, Zwolle (hoofdkantoor) en Utrecht. Op basis van jouw agenda pas je je werkplek aan: flexibel in het Vitens-werkgebied, op één van de kantoren of vanuit huis. En de balans tussen werk en privé? Die vinden wij bij Vitens niet alleen belangrijk: je wordt met het inzetbaarheidsbudget zelfs aangemoedigd om die goede balans na te streven.

5. Met flexibele arbeidsvoorwaarden

We werken niet alleen zoveel mogelijk plaats- en tijdonafhankelijk, ook in onze arbeidsvoorwaarden zijn we flexibel. Dat wil zeggen: het is aan jou hoe je je beloning inricht. Naast je salaris ontvang je bij Vitens een Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget ter hoogte van circa 22% van je salaris. Wil je meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Lees dan hier verder.

Lees meer over jouw kansen bij Vitens.

Onze banen. Jouw sollicitatie.

Met zo’n 1.400 collega’s maken we bij Vitens elke dag opnieuw drinkwater van topkwaliteit. Gisteren, vandaag en morgen. Wij bieden jou: een interessante baan met grote verantwoordelijkheid.
Bekijk hier ons actuele vacature overzicht.