Stefan Holthof - Stagiaire

Hoi, mijn naam is Stefan. Op dit moment ben ik mij aan het omscholen tot ICT’er en daarvoor loop ik stage bij Vitens. Ik doe dit bij de ICT servicedesk en werkplekbeheer.

Mijn stage

Bij de ICT servicedesk help ik medewerkers met problemen op ICT gebied, bijvoorbeeld op de laptop of smartphone. Ook los ik storingen en meldingen op en heb ik contact met andere afdelingen wanneer meldingen niet door ons kunnen worden opgelost. Soms moeten er ook nieuwe werkplekken ingericht worden; iets wat ik doe vanuit het werkplekbeheer.

Vitens als stagebedrijf

Je krijgt binnen Vitens verschillende mogelijkheden om in hun keuken mee te kijken. Zo heb ik meegelopen op verschillende locaties en heb ik meegeholpen bij de overstap naar een nieuwe wifi-omgeving voor heel Vitens. Het was erg interessant om te zien hoe een heel bedrijf hierop reageert. Daarnaast is mijn stage erg afwisselend: De ene dag ben je bezig een laptop en smartphone in te richten voor een medewerker, de andere dag los je een storing op binnen het pand of help je medewerkers aan de balie. Dit maakt het voor mij erg leuk.

> Andere stagiaires aan het woord