ICT & Data

We mogen dan ruim 49.000 kilometer aan waterleidingen in de grond hebben liggen, zonder data en een strakke ICT-organisatie komt er geen water uit de kraan. Doordat we steeds meer intelligentie in ons waternetwerk brengen, spelen thema’s op het gebied van ICT, data en innovatie een steeds belangrijkere rol bij Vitens. Vitens zit midden in de transitie van een ambachts- naar een datagestuurd bedrijf. Volop mogelijkheden dus om een verschil te maken en bij te dragen aan het waterbedrijf van de toekomst!

Je bent als ICT’er ook een echte watermaker

Bij Vitens schrikken we niet van grote hoeveelheden. Onze systemen genereren zo’n 16 miljard getallen per jaar. Hoeveel water halen we op dit moment uit de grond in de waterwingebieden? Wat is het waterverbruik? Hoe hoog is het grondwater op de 5000 meetpunten? Water winnen, zuiveren en leveren aan 5,7 miljoen klanten gaat gepaard met complexe processen en productie-installaties, aangestuurd en gecontroleerd door al even complexe ICT-systemen en applicaties. Maar onze ambitie hebben we nog niet gerealiseerd! In de komende jaren maken we stappen met onder andere real-time dataverwerking. We experimenteren bijvoorbeeld nu al met sensoren in het waterleidingnet.

Werken met de nieuwste technieken

Bij Vitens zitten we middenin de transitie naar een mens gedreven en data gestuurd drinkwaterbedrijf. We zijn een lerende organisatie en werken met de nieuwste technieken, onder andere op het gebied van SAP, real-time data en kantoorautomatisering. Momenteel zijn we bezig met een S/4HANA migratie van SAP. Hoe wij dit doen? We maken onze ambities waar door in korte sprints doelen te realiseren. Agile, scrum én Lean waar het ons helpt. Werken bij Vitens en in het bijzonder de afdeling ICT betekent ook de verbinding met elkaar opzoeken tijdens onze innovatiedagen, hacketons en Week van de beveiliging. En ruimte voor ontspanning? Zeker weten. Wij zijn actieve lunchwandelaars en de tafeltennistafel wordt regelmatig ingezet voor een onderlinge competitie.

ICT & Data
Nieuwsgierig hoe het werken op onze ICT-afdeling er in de praktijk uit ziet? Wij stellen je graag voor aan Martin, Teammanager bij ICT.
 
Zoekresultaten voor "". Pagina 0 van 0, resultaten 1 t/m 5
Titel Plaats Datum Sort descending
Herstel
Senior Beheerder ICT Netwerk en Security Zwolle 15-jun-2020
Stage Servicedesk ICT
Stage Servicedesk ICT Zwolle 15-jun-2020
Zwolle 15-jun-2020
HBO'er ICT - functioneel beheerder van real-time applicaties Zwolle 15-jun-2020
Informatiemanager
Informatiemanager Zwolle 15-jun-2020
Zwolle 15-jun-2020
Functioneel Beheerder SAP GRC en SA Zwolle 15-jun-2020

Bekijk hier ons actuele vacature overzicht

Met zo’n 1.400 collega’s maken we bij Vitens elke dag opnieuw 
drinkwater van topkwaliteit. 
Vandaag, morgen en in de toekomst. Wij bieden jou:
een interessante baan met grote verantwoordelijkheid.
Bekijk hier ons actuele vacature overzicht.

Bekijk alle vacatures

Registratie vacaturemelding

Wil je geen vacature missen? Meld je aan voor de vacaturemelding. Voer jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van onze nieuwste vacatures.