Eline Thomassen - Stagiaire

Tijdens je stage bij Vitens krijg je een hoop vrijheid. Dit betekent wel dat je zelf veel initiatief moet nemen, maar op deze manier leer je snel het bedrijf kennen. Alles is mogelijk als je er maar zelf om vraagt. Iedereen binnen Vitens staat open om even een vraag te beantwoorden of te vertellen hoe iets zit.

Mijn opdracht

Tijdens mijn stage ben ik vooral bezig met het aansluitingsproces. De combinatie van een waterleiding, watermeter en de plek waar deze zich in een woning bevinden, wordt een aansluiting genoemd. Als er een huis gebouwd wordt, heb je water nodig en vraag je dus een aansluiting aan. In het aansluitingsproces van aanvraag tot aanleg bevinden zich nog wel eens wat knelpunten. Aan mij de taak om het proces beter te laten verlopen. Hiervoor moet ik met verschillende groepen aan tafel om de knelpunten in het aansluitproces uit te lichten om vervolgens aanbevelingen ter verbetering voor te stellen.

Vitens als stagebedrijf

Tijdens je stage bij Vitens krijg je een hoop vrijheid. Dit betekent wel dat je zelf veel initiatief moet nemen, maar op deze manier leer je snel het bedrijf kennen. Alles is mogelijk als je er maar zelf om vraagt. Iedereen binnen Vitens staat open om even een vraag te beantwoorden of te vertellen hoe iets zit

> Andere stagiaires aan het woord