Techniek

Techniek

Water maken zonder technische kennis en vaardigheden is onmogelijk! Om onze 5,7 miljoen klanten dag en nacht van schoon drinkwater te voorzien, is de operatie van essentieel belang.

Wist je dat we zo’n 100 productielocaties in ons voorzieningsgebied hebben staan en ruim 49.000 kilometer waterleiding in de grond hebben liggen? Onze vakmensen spelen een belangrijke rol bij het winnen, zuiveren en leveren van het allerbeste drinkwater.

Drinkwater maken, iets voor jou?

Vitens pompt grondwater op en maakt hiervan drinkwater voor 5,7 miljoen klanten in Utrecht, Friesland, Overijssel, Flevoland en Gelderland. Wij voorzien dus in een basisbehoefte voor zo’n 30% van onze bevolking. Een belangrijke verantwoordelijkheid met juist in deze tijd grote uitdagingen. Jij kunt samen met ons deze uitdaging aan gaan. Bijvoorbeeld door als Procescontroller continu de kwaliteit en kwantiteit van het drinkwater in de gaten te houden, zodat het op het juiste moment op de juiste plek beschikbaar is. Of vanuit de functie als Procestechnicus door complexe onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan de meer dan 100 productielocaties. Drinkwater maken is dan ook niet zomaar een vak, je kan het verschil maken!

Techniek

Het drinkwaternet onderhouden als Monteur

Jouw werkdag begint wanneer jij de voordeur achter je dichttrekt en je monteursbus instapt. Je onderhoudt het waterleidingnet en lost storingen op. Hiervoor ben je samen met je collega’s 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Dit betekent dat je naast dagdiensten ook met regelmaat storingsdiensten draait.


Benieuwd hoe een dag als monteur bij Vitens er uit ziet?
Lees meer over de werkdag van Raymond, monteur in de regio Achterhoek.

Leren en werken bij Vitens

Het BBL-traject Leerling Monteur is een unieke kans als je (v)mbo-techniek hebt gedaan en wilt doorleren in de praktijk. Als Leerling Monteur leer je het vak van Monteur Water kennen. Gedurende twee jaar volg je een BBL-traject waarin je één dag per week naar school gaat en op de andere dagen in de praktijk wordt begeleid door een ervaren monteur. Want ook al hou je van techniek, we gooien je natuurlijk niet in het diepe. Je volgt de opleiding Gas/Water/Warmte op niveau 2 of 3 aan het Deltion College in Zwolle. Na het behalen van je diploma én bij goed functioneren bieden we je een vaste baan als Monteur Water. Elk voorjaar start een nieuwe werving- en selectieprocedure.

Lees meer over de ervaring van Heidi, Leerling Monteur in de regio Heuvelrug.

 
Zoekresultaten voor "". Pagina 0 van 0, resultaten 1 t/m 2
Titel Plaats Datum Sort descending
Herstel
Senior Engineer Bouwkunde
Senior Engineer Bouwkunde Zwolle 5-sep-2020
Zwolle 5-sep-2020
Projectmanager Ontwerp en Aanleg Zwolle 28-aug-2020

Bekijk hier ons actuele vacature overzicht

Met zo’n 1.400 collega’s maken we bij Vitens elke dag opnieuw 
drinkwater van topkwaliteit. Gisteren, vandaag en morgen.
Wij bieden jou: een interessante baan met grote verantwoordelijkheid. Bekijk hier onze vacatures.

Bekijk alle vacatures

Registratie vacaturemelding

Wil je geen vacature missen? Meld je aan voor de vacaturemelding. Voer je e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van onze nieuwste vacatures.