Techniek

Techniek

Water maken zonder technische kennis en vaardigheden is onmogelijk! Om onze 5,8 miljoen klanten dag en nacht van schoon drinkwater te voorzien, is de operatie van essentieel belang.

Onze vakmensen spelen een belangrijke rol bij het winnen, zuiveren en leveren van het allerbeste drinkwater. En ze dragen bij aan onze ambitie om binnen 10 jaar een 100% duurzaam drinkwatersysteem te realiseren met een positieve impact op mens en natuur

Drinkwater maken, iets voor jou?

Vitens pompt grondwater op en maakt hiervan drinkwater voor 5,8 miljoen klanten in Utrecht, Friesland, Overijssel, Flevoland en Gelderland. Wij voorzien dus in een basisbehoefte voor zo’n 30% van de Nederlandse bevolking. Een belangrijke verantwoordelijkheid met juist in deze tijd grote uitdagingen. Via bijna 50.000 kilometer aan leidingen pompen we drinkwater van de productielocaties naar onze klanten. We zijn altijd wel ergens bezig met het aanleggen, onderhouden of repareren van leidingen. Dat merken onze klanten en dat merkt de natuur. Met techniek, beleid en samenwerkingen houden we het leidingnetwerk én de natuur gezond

Techniek

Maak het verschil

Bij Vitens is de diversiteit aan technische rollen en projecten groot. Als Procescontroller hou je bijvoorbeeld de kwaliteit en kwantiteit van het drinkwater in de gaten, zodat het op het juiste moment op de juiste plek beschikbaar is. Een Procestechnicus voert complexe onderhoudswerkzaamheden uit aan de meer dan 100 productielocaties. En er zijn continu projecten in voorbereiding of uitvoering rond nieuwe en bestaande winningen, installaties en leidingnetwerken. Drinkwater maken is dan ook niet zomaar een vak, je kan bij ons ook echt het verschil maken!

Het drinkwaternet onderhouden als Monteur

Jouw werkdag begint wanneer jij de voordeur achter je dichttrekt en je monteursbus instapt. Je onderhoudt het waterleidingnet en lost storingen op. Hiervoor ben je samen met je collega’s 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Dit betekent dat je naast dagdiensten ook met regelmaat storingsdiensten draait.


Benieuwd hoe een dag als monteur bij Vitens er uit ziet?
Lees meer over de werkdag van Raymond, monteur in de regio Achterhoek.

Leren en werken bij Vitens

We bieden je een uitgebreid 'onboarding'-programma waarin je Vitens, de afdeling, je collega's en werkzaamheden goed leert kennen. Dit met als doel dat je met veel plezier en met de juiste kennis en kunde aan het werk bent bij Vitens. Want ook al hou je van techniek, we gooien je natuurlijk niet zomaar in het diepe!

Daarnaast bieden we voor de functie van Leerling Monteur een BBL-traject aan. Dit is een unieke kans als je (v)mbo-techniek hebt gedaan en wilt doorleren in de praktijk. In dit traject leer je in de praktijk het vak kennen en ga je één dag per week naar school. Uiteraard krijg je hierbij begeleiding van onze ervaren collega's.

Lees meer over de ervaring van Heidi, Leerling Monteur in de regio Heuvelrug.

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 10
Titel Plaats Datum Sort descending
Herstel
Senior Projectmanager O&A
Senior Projectmanager O&A Zwolle, NL 8-dec-2022
Zwolle, NL 8-dec-2022
Senior Monteur N&L
Senior Monteur N&L Mobiel/vanuit huis, NL 5-dec-2022
Mobiel/vanuit huis, NL 5-dec-2022
Specialist Coördinator I PA (cluster Technisch Beheer) Zwolle, NL 5-dec-2022
Monteur N&L
Monteur N&L Mobiel/vanuit huis, NL 5-dec-2022
Mobiel/vanuit huis, NL 5-dec-2022
(Senior) Projectmanager Utrecht / Gelderland Zwolle 3-dec-2022
Project management Officer O&A
Project management Officer O&A Zwolle, NL 3-dec-2022
Zwolle, NL 3-dec-2022
Procestechnicus
Procestechnicus Mobiel/vanuit huis, NL 2-dec-2022
Mobiel/vanuit huis, NL 2-dec-2022
Senior Projectleider (O&A)
Senior Projectleider (O&A) Zwolle, NL 29-nov-2022
Zwolle, NL 29-nov-2022
(Senior) Projectmanager O&A, regio: Friesland/Overijssel Zwolle, NL 14-nov-2022
Senior Monteur Friesland
Senior Monteur Friesland Mobiel/vanuit huis, NL 10-nov-2022
Mobiel/vanuit huis, NL 10-nov-2022

Bekijk hier ons actuele vacature overzicht

Met zo’n 1.400 collega’s maken we bij Vitens elke dag opnieuw 
drinkwater van topkwaliteit. Gisteren, vandaag en morgen.
Wij bieden jou: een interessante baan met grote verantwoordelijkheid. Bekijk hier onze vacatures.

Bekijk alle vacatures

Registratie vacaturemelding

Wil je geen vacature missen? Meld je aan voor de vacaturemelding. Voer je e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van onze nieuwste vacatures.