Traineeship Techniek

Iedere dag 1 miljard liter drinkwater van topkwaliteit winnen, zuiveren en leveren is een uitdaging van formaat. Vooral als je dat duurzaam wil doen. Onze technische vakmensen zijn essentieel om te zorgen voor het allerbeste drinkwater. Water maken zonder technische kennis en vaardigheden is onmogelijk. Daarom is Vitens op zoek naar mensen die dit tot een succes willen maken en die op zoek zijn naar een baan met groeipotentieel. Ben jij dat? Dan leren we je graag kennen!

Op 1 september sta jij klaar om aan een jaar ontdekken te beginnen. Samen met jouw groep van trainees. Je begint met een introductieperiode waarin je je mede-trainees en Vitens leert kennen. Daarna krijg je de kans om een jaar lang verschillende technische functies te ontdekken. Je werkt samen met een ervaren collega die jou de kneepjes van het vak laat zien. Iedere drie maanden wissel je van uitdaging, zodat je aan het eind van het jaar precies weet welke functie bij jou past.

Is het traineeship iets voor jou?
Vitens werkt de komende 10 jaar aan een grote transitie, waarbij de hele drinkwatervoorziening toekomstbestendig en duurzaam moet worden. Dat biedt kansen met alle uitdagingen die daarbij horen. We zoeken mensen die aan het begin van hun carrière staan en ons daarbij willen helpen!

Zie jij het al helemaal zitten?
Solliciteer dan via onderstaande knop. Een motivatiebrief toevoegen mag, maar is niet verplicht. Een kort cv is voldoende. Voor overige vragen kun je contact opnemen met Ellen Magendans (coördinator traineeship) of Jamie Bouwman (recruiter) door te mailen naar: traineeshiptechniek@vitens.nl.