Als starter aan de slag in de techniek (Mbo 2, 3 of 4)

Op dit moment is de werving voor 2024 nog niet gestart. Op korte termijn volgt meer informatie hierover op deze pagina. 

Ontdek verschillende technische rollen bij Vitens met uitzicht op vast dienstverband! Elk jaar start in september, onder de naam traineeship techniek, een kleine groep starters die 1 jaar lang verschillende rollen mogen uitproberen.

Water maken zonder technische kennis en vaardigheden is onmogelijk. Daarom is Vitens op zoek naar mensen die dit tot een succes willen maken en die op zoek zijn naar een baan met groeipotentieel. Ben jij dat? Dan leren we je graag kennen!

Hoe ziet het traineeship eruit?

Je begint met een introductieperiode waarin je collega's en Vitens leert kennen. Daarna start je met de eerste technische uitdaging. Iedere drie maanden wissel je van uitdaging, zodat je aan het eind van het jaar precies weet welke rol bij jou past. De rollen die je wilt ontdekken, kies je in overleg. Denk hierbij aan functies als monteur, procestechnicus, werkvoorbereider of projectmedewerker.

Krijg meteen een beeld van het werk!

Baue Menting, starter:

“Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk omdat het zo afwisselend is. Ik leer steeds weer iets nieuws. De leukste dagen zijn de dagen waarop je de hele dag bezig bent en niet eens doorhebt hoe laat het is.''

Lees hier het hele verhaal van Baue