Datagestuurd en slim opereren

Ons drinkwaterbedrijf draait om data. Voor de operatie van vandaag, maar ook voor de lange termijn. Want hoe voorspel je de watervraag voor de dag van morgen, zodat je niet te veel maar ook niet te weinig drinkwater op voorraad hebt? Ook met een warmer wordende leefomgeving? En hoe zorgen we dat de infrastructuur over tien jaar is afgestemd op de bevolkingsgroei en dat dagelijks de meterstanden van tienduizenden huishoudens efficiënt wordt vertaald naar een kloppende rekening. Onze ICT’ers, applicatiebeheerders, data scientists en andere collega’s buigen zich graag over deze vragen. Jij ook?

Onze experts vertellen

Matthijs Zwart, Directeur ICT:
“We gaan met de laatste stand van de techniek onze huidige en toekomstige uitdagingen aan en er is ruimte voor nieuwe ideeën en kennis.”

Lees hier het hele verhaal van Matthijs

Bekijk ook de andere uitdagingen

 • Borgen van de balans tussen mens en natuur

  De natuur is de bron van ons drinkwater. Hoe borgen we samen met alle belanghebbenden de balans tussen mens en natuur?

  Lees meer over de uitdaging

 • Duurzaam winnen, zuiveren en leveren

  Iedere dag 1 miljard liter drinkwater van topkwaliteit winnen, zuiveren en leveren is een uitdaging van formaat. Vooral als je dat duurzaam wil doen.

  Lees meer over de uitdaging

 • Een tevreden drinkwaterklant

  Wij willen graag in gesprek blijven met onze klant en werken aan meer bewustwording. Met 6 miljoen mensen is dat een uitdaging.

  Lees meer over de uitdaging