Teammanager Klant&Facturatie

“Voor mij is dit gewoon de leukste afdeling.” Irene Derckx is duidelijk op haar plaats bij de afdeling Klant&Facturatie. “Hier zitten we het dichtst bij de klant, dat maakt het voor mij zo interessant. Bij ons team is er veel verbondenheid. Je ziet echt dat iedereen de klant in één keer zo goed mogelijk wil helpen, we streven samen naar maximale service en stimuleren bewust drinkwater gebruik. Daar ben ik echt trots op! In mijn functie als teammanager verbind ik mensen en inhoud en ambieer persoonlijk leiderschap voor iedereen.”

Andere rollen
Irene begon bij Vitens als trainee. “Ik wilde graag werken voor een maatschappelijk bedrijf waar ontwikkeling voorop staat. Drinkwater is het meest maatschappelijke product dat er is, water voor nu en later is fundamenteel. Ik kon mijn eigen opdrachten kiezen, leerde het bedrijf en de mensen kennen en kreeg een (persoonlijk) ontwikkeltraject.” Tijdens één van haar opdrachten heeft Irene meegedacht met de nieuwe strategie van het bedrijf; 2030 elke druppel duurzaam. “Ik vind het gaaf dat we samen die verantwoordelijkheid pakken, niet alleen binnen Vitens, maar juist ook door samenwerkingen.”

Kansen
In 2021 kwam Irene in vaste dienst als teammanager en is ernaast ook in andere rollen actief, waaronder als voorzitter van het Jong Vitens bestuur, co-organisator van het Klant&Facturatie changeteam en in diverse werkgroepen en commissies. “Er is van alles mogelijk binnen het bedrijf als je kansen pakt. Daarin voel ik veel vrijheid.” Niet alleen Irene, maar alle medewerkers kunnen aansluiten bij werkgroepen en activiteiten. “Die afwisseling is heel leuk. Open, betrokken en innovatief zijn kernwoorden van Vitens en zo voel ik dat ook echt!''