De sollicitatieprocedure

De vacature naar de volgende stap gevonden? Dan kijken wij uit naar jouw reactie. Klik op 'solliciteer nu' en vul het sollicitatieformulier in. Uiteraard ontvangen we graag je cv (of link naar je LinkedIn profiel) en motivatie om te werken bij Vitens. Daarnaast hebben we een beperkt aantal gegevens van je nodig om je sollicitatie te verwerken, zoals je naam en je e-mailadres. Klik op verzenden en na ontvangst van jouw sollicitatie krijg je een ontvangstbevestiging toegestuurd.

1. Selectie
Je hebt je interesse voor één van onze vacatures kenbaar gemaakt middels een sollicitatie. Hoe nu verder? Onze recruiters en desbetreffende teammanager doen de eerste selectie op basis van de door jouw ingestuurde gegevens. Zien we aanknopingspunten om nader kennis te maken? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

2. Kennismakingsgesprek
In het eerste gesprek leren wij jou beter kennen en hoor jij meer over het werken bij Vitens. Na afloop van het gesprek maken we allebei de balans op of we een vervolg zien zitten. Als zowel jij als wij na het eerste gesprek een positief gevoel hebben, dan nodigen wij jou uit voor een vervolggesprek.

3. Vervolggesprek
In dit tweede gesprek wordt de inhoud van de functie besproken en gaan we dieper in op jouw inhoudelijke kennis. Na dit vervolggesprek kun je eventueel nog worden uitgenodigd voor een assessment. Dit is afhankelijk van de functie en staat nader beschreven in de vacaturetekst. Verloopt dit tweede gesprek en eventueel het assessment ook goed en besluiten we met elkaar verder te gaan, dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek.

4. Arbeidsvoorwaardengesprek
In het arbeidsvoorwaardengesprek bespreken we het aanbod en onze arbeidsvoorwaarden. Uiteraard hopen we dat we je na afloop van dit gesprek welkom kunnen heten als collega bij Vitens!

5. Arbeidsovereenkomst
Na het bereiken van overeenstemming wordt de administratieve procedure opgestart en ontvang je van ons je arbeidsovereenkomst. Tegelijkertijd starten we de pre-employment screening. Afhankelijk van jouw functie is de zwaarte van deze screening bepaald, dit wordt beschreven in de vacaturetekst. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie.