Als starter aan de slag in de techniek (Mbo 2, 3 of 4)

Ontdek een technische rol bij Vitens met uitzicht op vast dienstverband! Dit jaar start in oktober, onder de naam traineeship techniek, wederom een kleine groep starters die één jaar lang zullen worden opgeleid in een bepaalde functie.

Water maken zonder technische kennis en vaardigheden is onmogelijk. Daarom is Vitens op zoek naar mensen die dit tot een succes willen maken en die op zoek zijn naar een baan met groeipotentieel. Ben jij dat? Dan leren we je graag kennen!

Hoe ziet het traineeship eruit?

Je begint met een introductieperiode waarin je collega's en Vitens leert kennen. Daarna start je met jouw technische uitdaging. Je kunt aan de slag bij verschillende afdelingen en wordt ondersteund door een ervaren medewerker. Denk aan functies als monteur, planner of procestechnicus. Ook ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Krijg meteen een beeld van het werk!

Baue Menting, starter:

“Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk omdat het zo afwisselend is. Ik leer steeds weer iets nieuws. De leukste dagen zijn de dagen waarop je de hele dag bezig bent en niet eens doorhebt hoe laat het is.''

Lees hier het hele verhaal van Baue